willie.nl | voorbind dildo

FF luxe strap-on set

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder voorbind-dildo en specifiek FF luxe strap-on set (FF-luxe-strap-on-setV009845|3)

Met deze luxe strap-on set van Fetish Fantasy heb je als vrouw de mogelijkheid om je partner te penetreren en ook andersom. Het vinyl harnas is eenvoudig om de heupen te bevestigen en loopt tussen de billen door. De 16.5cm lange dildo zit stevig vast in het harnas en wordt op zijn plek gehouden door een grote ring. Met het gratis oogmasker kan je je partner blinddoeken en diegene laten afwachten tot je toeslaat. De dildo zal de vrouw zeker een heerlijke penetratie geven vanwege zijn vorm en formaat. Wij adviseren de FF luxe strap-on set te gebruiken met een beetje glijmiddel op waterbasis. KleurPaars MateriaalPVC / Vinyl Lengte16.5 cm Diameter4.2 cm PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers) BuigzaamJa


merk: Fetish Fantasy
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 44.95

Andere producten uit deze categorie

Magische Voorbinddildo

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder voorbind dildo en specifiek Magische Voorbinddildo

De Verzorger dildo

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder voorbind dildo en specifiek De Verzorger dildo

Fetish Fantasy Elite strapless strap-on dildo

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder voorbind dildo en specifiek Fetish Fantasy Elite strapless strap-on dildo

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent
Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (voorbind-dildo)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties