willie.nl | voor haar

Anal Fantasy Elite vibrerende cockring plug

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek Anal Fantasy Elite vibrerende cockring plug (Anal-Fantasy-Elite-vibrerende-cockring-plugV025004|4)

De Anal Fantasy Elite vibrerende cockring plug zorgt voor dubbele stimulatie. De plug wordt anaal gedragen en levert heerlijke vibraties, terwijl de cockring om de penis heen gaat. Dit zorgt ervoor dat erectie dikker wordt en het orgasme uitgesteld wordt. Ook zal het orgasme intenser worden. Dankzij het siliconen materiaal voelt deze sextoy fijn aan. Wij adviseren de Anal Fantasy Elite vibrerende cockring plug met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. BatterijenOplaadbaar (oplader meegeleverd) KleurZwart MateriaalSiliconen / ABS Lengte9, 4 cm Diameter3, 3 cm WaterdichtJa PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers) MultispeedJa


merk: Anal Fantasy Collection
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 47.00

Andere producten uit deze categorie

2 Play vibrerende dubbele dong

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek 2 Play vibrerende dubbele dong

21,6 cm vibrator

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek 21,6 cm vibrator

Adam & Eve Dancing Dolphin duo vibrator

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek Adam & Eve Dancing Dolphin duo vibrator

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent
Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (voor haar)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties