willie.nl | voor haar

Adam & Eve klassieke duo vibrator

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek Adam & Eve klassieke duo vibrator (Adam--Eve-klassieke-duo-vibratorV025262|1)

Met deze oplaadbare duo vibrator van Adam & Eve stimuleer je de g-spot en de clitoris tegelijkertijd. De lange schacht, die veel weg heeft van een echte penis, heeft 4 verschillende ronddraaiende snelheidsfuncties heeft. De konijnen oortjes beschikken daarentegen over 8 verschillende functies en kietelen de clitoris hiermee optimaal. Op het handvat zitten de knopjes om eenvoudig tussen alle functies te schakelen. Het waterdichte design heeft als voordeel dat je ook in bad of onder de douche gebruik kunt maken van deze vibrator.Wij adviseren de Adam & Eve klassieke duo vibrator te gebruiken in combinatie met een beetje glijmiddel op waterbasis. BatterijenUSB-oplaadbaar KleurPaars MateriaalTPR Lengte10.7 cm Diameter3.1 cm WaterdichtJa LatexvrijJa MultispeedJa BuigzaamJa


merk: Adam and Eve
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 31.50

Andere producten uit deze categorie

2 Play vibrerende dubbele dong

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek 2 Play vibrerende dubbele dong

21,6 cm vibrator

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek 21,6 cm vibrator

ABIA Kratos vibrator

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek ABIA Kratos vibrator

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent
Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (voor haar)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties