willie.nl | voor haar

Adam & Eve Dancing Dolphin duo vibrator

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek Adam & Eve Dancing Dolphin duo vibrator (Adam--Eve-Dancing-Dolphin-duo-vibratorV025238|2)

Hoe fijn is het dat je zowel de g-spot als de clitoris tegelijkertijd optimaal kunt stimuleren. De Dancing Dolphin van Adam & Eve heeft een ronddraaiende en vibrerende kop met 3 verschillende vibratie standen. De dolfijn-vormige clitoris stimulator heeft daarentegen 7 verschillende standen. Beide motoren zijn apart van elkaar te besturen met behulp van de knop op de onderzijde. Ook tijdens het douchen of badderen kun je gebruik maken van deze heerlijke stimulator, want het design is volledig waterdicht!Wij adviseren de Adam & Eve Dancing Dolphin vibrator te gebruiken in combinatie met een beetje glijmiddel op waterbasis. BatterijenUSB-oplaadbaar KleurRoze MateriaalSiliconen / ABS Lengte11 cm Diameter3.6 cm WaterdichtJa MultispeedJa


merk: Adam and Eve
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 0.00

EUR: 109.00

Andere producten uit deze categorie

2 Play vibrerende dubbele dong

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek 2 Play vibrerende dubbele dong

21,6 cm vibrator

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek 21,6 cm vibrator

Adam & Eve klassieke duo vibrator

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder voor haar en specifiek Adam & Eve klassieke duo vibrator

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent
Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (voor haar)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties