willie.nl | vibrators

ABIA Cassandra duo vibrator

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder vibrators en specifiek ABIA Cassandra duo vibrator (ABIA-Cassandra-duo-vibratorV009460|1)

De ABIA Cassandra duo vibrator is ergonomisch gevormd en voorzien van 2 krachtige motoren. Deze zijn geplaatst in de schacht en in de clitoris stimulator. De schacht is voorzien van dikke ribbels, die voor extra stimulatie zorgen. Met de kop van de schacht kan je perfect de G-Spot stimuleren. De clitoris stimulator is in de vorm van een konijnenhoofd met oortjes. Onderaan de vibrator is een drukknop te vinden, waarmee je de diverse intense vibratiestanden kan bedienen.Wij adviseren de ABIA Cassandra duo vibrator met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Batterijen3 x AAA (Niet meegeleverd) MateriaalSiliconen Lengte17, 8 cm Diameter4 cm Gewicht0, 34 kg PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers) LatexvrijJa MultispeedJa


merk: ABIA
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 2.95

EUR: 39.95

Andere producten uit deze categorie

21,6 cm vibrator

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder vibrators en specifiek 21,6 cm vibrator

Adam & Eve klassieke duo vibrator

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder vibrators en specifiek Adam & Eve klassieke duo vibrator

ABIA Kratos vibrator

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder vibrators en specifiek ABIA Kratos vibrator

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent
Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (vibrators)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties