willie.nl | drogist

Beppy Wet Soft-Comfort Tampons (30 stuks)

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Beppy Wet Soft-Comfort Tampons (30 stuks) (Beppy-Wet-Soft-Comfort-Tampons-30-stuksV008237|2)

Deze Beppy Wet Soft-Comfort Tampons zijn eenvoudig te gebruiken. Het zijn een soort kleine sponsjes zonder koordje. Deze tampons zijn speciaal ontworpen om maximaal comfort en bescherming te geven. Met Beppy Soft-Comfort Tampons kun je discreet sporten, zwemmen, dansen en seks hebben tijdens de menstruatie. De zachte structuur en het feit dat ze bevochtigd zijn met glijgel, vergemakkelijkt het inbrengen. Het verwijderen gaat extra gemakkelijk dankzij het slimme uitneemlusje. De anti-allergene glijgel zorgt voor bescherming en heeft een frisse geur. Omdat Beppy Wet tampons de vorm van je lichaam aannemen, bieden zij optimaal comfort. * Let op: Verwissel de tampons tenminste iedere 4-8 uur of vaker als dat nodig is. Beppy Soft Comfort tampons zijn geen voorbehoedmiddel. KleurRoze Inhoud30 stuks


merk: Beppy
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 49.95

Andere producten uit deze categorie

Chillin me softly body wash 500ml

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Chillin me softly body wash 500ml

Pjur Woman Toy Cleaner 100ml

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Pjur Woman Toy Cleaner 100ml

Pjur Aqua Glijmiddel

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Pjur Aqua Glijmiddel

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent

Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (drogist)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties