willie.nl | drogist

Alles in 1 massage kadoset

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Alles in 1 massage kadoset (Alles-in-1-massage-kadosetV005136|2)

Deze alles in 1 massage cadeauset heeft alles om een romantische intieme avond te beleven. Creëer een romantische sfeer door de meegeleverde kaars aan te steken. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid van de alles in 1 gel en masseer je partner met de handige massager.   Om de ultieme massage te geven aan je partner wordt het pakket geleverd met een kaart waarop de 4 beste massagetips staan.    De alles in 1 gel kan ook worden gebruikt als glijmiddel of om de huid te hydrateren. Inhoud30 ml


merk: System JO
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 17.00

Andere producten uit deze categorie

Clearblue zwangerschapstest plus (2 stuks)

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Clearblue zwangerschapstest plus (2 stuks)

Boo Aloë Vera glijmiddel waterbasis 50 ml

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Boo Aloë Vera glijmiddel waterbasis 50 ml

Pjur ScenTouch NeutralWay massagelotion

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Pjur ScenTouch NeutralWay massagelotion

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent
Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (drogist)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties