willie.nl | drogist

About to get wet totaalpakket

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek About to get wet totaalpakket (About-to-get-wet-totaalpakketV026380|1)

Het About to get wet totaalpakket bestaat uit een fijne massageolie om elkaar mee in te smeren, een bodywash voor onder de douche of in bad en als klap op de vuurpijl een heerlijke parfum. Alle ingedriënten om te verleiden of verleid te worden. Massageolie 250ml Ontwikkeld om jou en je partner naar een hoger niveau van intimiteit te tillen, want geloof het of niet, dat is wat de sensuele aroma’s in deze olie voor elkaar kunnen krijgen. En dat wil je. Toch? Een mix van natuurlijke oliën met een uitgebalanceerde samenstelling: prikkelend, kalmerend en voedend, van je kruin tot je kleine teen. Met hints van basilicum, citroengras, leer en jade. Vrij van parabenen. Niet getest op dieren. Bodywash Onder de douche staan of in bad zitten kan saai zijn. Maar dat is nergens voor nodig. Let maar op: de geur van deze Body Wash gaat je op hele gekke ideeën brengen. Get ready for sexy time, baby. Verleidelijke geuren en romig schuim, gemaakt met natuurlijke, reinigende ingrediënten die een subtiel bouquet achterlaten waarin je een vleugje basilicum, citroengras, leer en jade herkent. Vrij van parabenen en sls vrij. Niet getest op dieren. Huisparfum De Kunst van het Verleiden. Voor sommigen een lastig dingetje. Maar nu: drie keer in de rondte sprayen en iedereen gaat voor de bijl. Get ready for sexy time, baby. Met deze home perfume verandert je huis in een tempel van verleiding. Wie er ook over de drempel stapt, niemand kan weerstand bieden. En dat kan in bepaalde gevallen best handig zijn… Toch? Met hints van basilicum, citroengras, leer en jade.


merk: The Pleasure Label
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 49.95

Andere producten uit deze categorie

Willie renewing powder 150gram

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Willie renewing powder 150gram

Mates Skyn Condooms 10st

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Mates Skyn Condooms 10st

Rebel Kisses body wash 500ml

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Rebel Kisses body wash 500ml

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent

Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (drogist)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties