willie.nl | drogist

About to get wet massage olie

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek About to get wet massage olie (About-to-get-wet-massage-olieV026267|1)

Ontwikkeld om jou en je partner naar een hoger niveau van intimiteit te tillen, want geloof het of niet, dat is wat de sensuele aroma’s in deze olie voor elkaar kunnen krijgen. En dat wil je. Toch? Een mix van natuurlijke oliën met een uitgebalanceerde samenstelling: prikkelend, kalmerend en voedend, van je kruin tot je kleine teen. Met hints van basilicum, citroengras, leer en jade. Met al deze ingrediënten vinden wij dit de beste massage olie. Vrij van parabenen. Niet getest op dieren. Waarom de beste massage olie About to get wet beschikt over een perfect uitgebalanceerde samenstelling van ingrediënten. Zo is het citroengras rijk aan antioxidanten en vitamine E en zorgt de basilicum voor een overheerlijke geur. Dit in combinatie met leer en jade zorgt voor de perfecte olie om je partner te verwennen. Hoe werkt de massage olie De massage olie is verkrijgbaar in twee formaten, 250ml en 500ml. De tube beschikt over een pompje wat zorgt voor extra gebruiksgemak. Ook zit er een vergrendel stand op waardoor je de tube gemakkelijk kan meenemen zonder dat de olie lekt. Het perfecte cadeau Producten van The Pleasure Label zijn geschikt voor alles en iedereen. Niet alleen als speciaal cadeau voor uw partner maar ook als huwelijks- of verjaardagscadeau voor vrienden, familie of wie de gelukkige ook mag zijn!


merk: The Pleasure Label
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 15.95

Andere producten uit deze categorie

Pjur Analyse me! Comfort Anal glide

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Pjur Analyse me! Comfort Anal glide

Pjur Analyse Me Anaal Glijmiddel 100ml

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Pjur Analyse Me Anaal Glijmiddel 100ml

Enjoy Your Summer Pack Big (40 Condooms)

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder drogist en specifiek Enjoy Your Summer Pack Big (40 Condooms)

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent

Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (drogist)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties