willie.nl | best verkocht

Boy In Blue realistische dildo

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder best-verkocht en specifiek Boy In Blue realistische dildo (Boy-In-Blue-realistische-dildoV003465|2)

De Loverboy Boy In Blue realistische dildo is een dildo met een unieke vorm. Deze vorm zorgt ervoor dat de Boy In Blue perfect is voor G-Spot stimulatie of P-Spot stimulatie. De dildo is voorzien van een scrotum en een mooie eikel, hierdoor lijkt het bijna het echte werk. Met de zuignap onderaan de dildo, kun je hem op elke vlakke ondergrond plaatsen. Ook kan je hem in elke harnas plaatsen. Wij adviseren de Boy In Blue realistische dildo met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. MateriaalTPR Lengte16, 5 cm Diameter3, 8 cm Gewicht0, 33 kg PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)


merk: Loverboy
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 27.50

Andere producten uit deze categorie

Stimu cockring met bullet 3

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder best verkocht en specifiek Stimu cockring met bullet 3

Clone-A-Willy vibrator (Original)

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder best verkocht en specifiek Clone-A-Willy vibrator (Original)

Pjur Backdoor Comfort anaal glijmiddel

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder best verkocht en specifiek Pjur Backdoor Comfort anaal glijmiddel

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent

Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (best-verkocht)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties