willie.nl | bdsm

5-delige beginners bondageset

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek 5-delige beginners bondageset (5-delige-beginners-bondagesetV004547|2)

Als jij voor de eerste keer bondage wilt gaan doen is deze kit uitermate geschikt. De kit is vijfdelig en bestaat uit een tickler, een oogmasker, een ademende ball gag, een touw zweep en liefdes dobbelstenen. Gooi de dobbelstenen en voer de opdrachten uit met behulp van de overige producten uit het pakket. Begin hierbij met liefdevol teasen met de tickler en maak het vervolgens harder door de ball gag en touw zweep te gebruiken. Hierbij is de ball gag aangenaam om te dragen omdat hij door de gaten in de bal ademend is. KleurZwart MateriaalMetaal/Nylon/Polyester/ABS/Veren


merk: Fetish Fantasy Limited Edition
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 22.50

Andere producten uit deze categorie

Enkelboeien vegan leder met metaal Eves Fetish Dream

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek Enkelboeien vegan leder met metaal Eves Fetish Dream

Fetish Fantasy Eerste keer handboeien

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek Fetish Fantasy Eerste keer handboeien

Blaze bed bondage set

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder bdsm en specifiek Blaze bed bondage set

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent
Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (bdsm)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties