willie.nl | alle soorten en maten

All Time Favorites buigbare dildo 18 cm

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder alle-soorten-en-maten en specifiek All Time Favorites buigbare dildo 18 cm (All-Time-Favorites-buigbare-dildo-18-cmV030220|2)

Deze realistische dildo heeft een stevige kern en een zachtere buitenkant. Dankzij de speciale binnenkant kun je de dildo in elk gewenst standje buigen, waarin hij dan blijft staan. Heerlijk voor de ervaring: penetratie met deze dildo voelt als het echte werk! De aders, de eikel en het scrotum dragen daar ook aan bij. De buigbare All Time Favorites dildo heeft een zuignap die zich stevig vasthecht aan elk glad, recht oppervlak zodat je er heerlijk handsfree van kunt genieten. Of gebruik hem in een strap-on harnas, waarin hij dankzij zijn zuignap ook stevig blijft zitten.  Kleurhuid, bruin MateriaalTPE Lengte18 cm Diameter3, 5 cm PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers) LatexvrijJa BuigzaamJa


merk: Dream Toys
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 16.95

Andere producten uit deze categorie

20,3 cm dildo met scrotum

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder alle soorten en maten en specifiek 20,3 cm dildo met scrotum

22,9 cm dildo met scrotum

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder alle soorten en maten en specifiek 22,9 cm dildo met scrotum

Boy In Blue realistische dildo

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder alle soorten en maten en specifiek Boy In Blue realistische dildo

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent

Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (alle-soorten-en-maten)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties