willie.nl | algemeen

Adam & Eve Boppin Bunny duo vibrator

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder algemeen en specifiek Adam & Eve Boppin Bunny duo vibrator (Adam--Eve-Boppin-Bunny-duo-vibratorV025258|1)

Met 3 verschillende motoren met ieder 10 verschillende vibratie standen is deze vibrator een echte slaapkamer musthave. De twee 'oortjes' stimuleren de clitoris, terwijl de lange schacht bedoeld is voor g-spot stimulatie. Door een breed arsenaal aan mogelijke combinaties van vibraties, is het eenvoudig om voor jezelf het meest fijne programma samen te stellen. Het flexibele materiaal zorgt er op zijn beurt voor dat alle plekjes bereikt kunnen worden. Ook onder de douche, want het design is volledig waterdicht!Wij adviseren de Adam & Eve Boppin Bunny te gebruiken in combinatie met een beetje glijmiddel op waterbasis. BatterijenUSB-oplaadbaar KleurRoze MateriaalSiliconen / ABS Lengte10.5 cm Diameter3.3 cm WaterdichtJa MultispeedJa BuigzaamJa


merk: Adam and Eve
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 0.00

EUR: 109.00

Andere producten uit deze categorie

20,3 cm dildo met scrotum

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder algemeen en specifiek 20,3 cm dildo met scrotum

2 Play vibrerende dubbele dong

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder algemeen en specifiek 2 Play vibrerende dubbele dong

21,6 cm vibrator

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder algemeen en specifiek 21,6 cm vibrator

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent
Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (algemeen)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties