willie.nl | algemeen

20,3 cm dildo met scrotum

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder algemeen en specifiek 20,3 cm dildo met scrotum (203-cm-dildo-met-scrotumV010154|2)

Deze dildo van King Cock is 20, 3 cm lang en heeft een diameter van 5, 1 cm. De dildo heeft een rechte schacht en is onderaan voorzien van een scrotum. Om de meest realistische ervaring te creëren is elke ribbel, ader en eikel van de King Cock dildo's zorgvuldig handgemaakt met mooie details.Aan de onderkant is de dildo voorzien van een zuignap die op vrijwel ieder glad vlak oppervlakte te bevestigen is. Door de zuignap is de dildo ook te gebruiken in combinatie met een harnas.Wij adviseren deze sextoy met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Siliconen glijmiddel kan beter niet in combinatie met speeltjes worden gebruikt. Kleurhuidroze MateriaalPVC Lengte20, 3 cm Diameter5, 1 cm WaterdichtJa PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers) LatexvrijJa BuigzaamJa


merk: King Cock
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 32.00

Andere producten uit deze categorie

20,3 cm dildo met scrotum

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder algemeen en specifiek 20,3 cm dildo met scrotum

21,6 cm vibrator

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder algemeen en specifiek 21,6 cm vibrator

2-Delig Schoolmeisjesuniform (wit/groen)

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder algemeen en specifiek 2-Delig Schoolmeisjesuniform (wit/groen)

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent
Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (algemeen)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties