willie.nl | vibrators

Fun Factory Patchy Paul G5 g-spot vibrator

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder vibrators en specifiek Fun Factory Patchy Paul G5 g-spot vibrator (Fun-Factory-Patchy-Paul-G5-g-spot-vibratorV025891|1)

De Fun Factory Patchy Paul G5 g-spot vibrator masseert met krachtige vibratie tot aan de gebogen top. Door deze gebogen top bereik je met de Patchy Paul de g-spot gemakkelijk en sluit pefect aan op de vrouwelijke anatomie door de flexibele siliconen schacht. Geniet van 6 intensiteitniveau's en 6 vibratiepatronen van de krachtige en fluisterstille motor die eenvoudig te bedienen zijn door de loop in het handvat. Patchy Paul is de perfecte partner voor intieme en intense momenten.   Wij adviseren de Fun Factory Patchy Paul G5 g-spot vibrator met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.   BatterijenOplaadbaar (oplader meegeleverd) MateriaalSiliconen / ABS Lengte23, 0 cm Diameter2, 8 - 4, 4 cm WaterdichtJa PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers) LatexvrijJa MultispeedJa


merk: Fun Factory
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 2.95

EUR: 76.00

Andere producten uit deze categorie

21,6 cm vibrator

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder vibrators en specifiek 21,6 cm vibrator

Adam & Eve Dancing Dolphin duo vibrator

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder vibrators en specifiek Adam & Eve Dancing Dolphin duo vibrator

ABIA Kratos vibrator

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder vibrators en specifiek ABIA Kratos vibrator

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent

Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (vibrators)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties