willie.nl | vibrators

Fun Factory Bi Stronic Fusion duo vibrator

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder vibrators en specifiek Fun Factory Bi Stronic Fusion duo vibrator (Fun-Factory-Bi-Stronic-Fusion-duo-vibratorV025877|1)

De Fun Factory Bi Stronic Fusion duo vibrator heeft2 krachtige motoren die apart van elkaar te besturen zijn. De duo vibrator stimuleert de clitoris, vaginaal, de g-spot en is zelfs voor anaal gebruik geschikt. Geniet van 64 verschillende combinaties van vibratie en pulsatie, de allerbeste combinatie: penetratie en clitorisstimulatie tegelijk. Je kunt je favoriete combinatie instelling opslaan door de aan/uit-knop even ingedrukt te houden. De Fun Factory Bi Stronic Fusion duo vibrator heeft een travel lock, zodat hij niet perongeluk aangaat in je tas of koffer.   Wij adviseren de Fun Factory Bi Stronic Fusion duo vibrator met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. BatterijenOplaadbaar (oplader meegeleverd) MateriaalSiliconen / ABS Lengte21, 7 cm Diameter4, 8 cm WaterdichtJa PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers) LatexvrijJa MultispeedJa


merk: Fun Factory
levertijd: Op werkdagen voor 23:30 betaald, morgen in huis
verzendkosten: � 2.95

EUR: 147.50

Andere producten uit deze categorie

21,6 cm vibrator

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder vibrators en specifiek 21,6 cm vibrator

Adam & Eve Dancing Dolphin duo vibrator

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder vibrators en specifiek Adam & Eve Dancing Dolphin duo vibrator

ABIA Kratos vibrator

Op Adam's Rib is alles over willie.nl te vinden: waaronder vibrators en specifiek ABIA Kratos vibrator

 Willie B.V.

Willie.nl heeft een unieke prijsvergelijkingstool waarmee je bij elk product kunt zien wat het artikel ergens anders kost. Zo kan de consument bijvoorbeeld zien dat de populaire “We-Vibe II” bij een erotiek aanbieder € 98,50 kost, en bij Willie.nl maar 59,90 euro. Een voordeel van maar liefst 39%!

Bij iedere aankoop op Willie.nl ontvangt de klant spaarpunten die bij een volgende aankoop kunnen worden ingeruild tegen extra korting. De spaarpunten zijn inwisselbaar voor korting op ALLE producten in de shop en dus niet alleen bij een kleine selectie van producten.
Drie Willie kennismakingsartikelen onder de € 1,-:
• De Willie vibrator voor 0,75 cent
• De Willie cockring voor 0,95 cent
• De Willie geishaballen voor 0,95 cent

Heb jij wel eens zaken gedaan met Willie B.V. (vibrators)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties